Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Gebruikersnaam: Wachtwoord:
Pagina's: [1]   Omlaag

Auteur Topic: Welkom!  (gelezen 3695 keer)

Haro

  • Administrator
  • Boerenbontservies
  • *****
  • Offline Offline
  • Geslacht: Vrouw
  • Berichten: 1792
  • MPM smeerolie!
    • BAGGER
Welkom!
« Gepost op: april 09, 2007, 11:37:20 pm »

Hallo iedereen!
Welkom bij het nieuwe forum op onze nieuwe site baggeranime.com!  ::cheerlie::
Eindelijk werkt het, en zeer binnenkort zal er nog een mailtje verstuurd worden naar alle leden van het oude 1ntoxication forum met een oproep zich opnieuw te registreren op dit forum.

Wat nu?
Meld je aan en stel je voor in het introductieforum. En gedraag je een beetje.  ::whip::
EN ONZE OUDE SMILEYS ZIJN TERUG ZOMFGZORZ!!!111111eins

Nieuwe fora?
We hebben een wedstrijden forum, een 'silly games' forum en een offtopic serieuze discussies forum erbij gekregen.
In het wedstrijden forum zal zo nu en dan een competitie worden uitgeschreven door het admin team (wederom Haro en Mikomi) of de global mods (yet to be registered XD) waaraan jullie members kunnen deelnemen. Let wel op: members kunnen zelf g??n nieuwe topics aanmaken in dit forum, dit om onoffici?le (onzin)wedstrijdjes tegen te gaan.
Het Silly games forum is een forum voor alle forumspelletjes die IQ-gewijs niet veel toevoegen. In dit forum telt postcount niet mee. Maar laat dit jullie niet belemmeren hier te posten!  ::koffie::
Het serieuze forum is een forum voor serieuze discussies. Mogelijk zullen admins/global mods hier wekelijks of tweewekelijks een discussie beginnen met pol, over actuele zaken otaku-gerelateerd of niet. Bijvoorbeeld over de verkiezingen, de concurrentie tussen Abunai/Animecon, de EU of het illegaal oogsten van fansubs. Zoals je al ziet zijn dit onderwerpen waarover de meningen sterk verschillen. Daarom zal dit forum extra streng gecontroleerd worden aan de hand van aanvullende forum regels. Voor het 'lucht je hart' subforum geldt dit al helemaal! Members die aanstoot nemen aan bepaalde uitlatingen worden dan ook gevraagd deze te negeren en geen flamewars te beginnen. Voor het 'culinair' subforum is dit natuurlijk minder van toepassing. Tenzei je ?cht ?cht ?cht een bloed hekel hebt aan sushi met gerookte zalm ipv rauwe. We verzoeken je dan ook vriendelijk hierover niet te gaan flamen  :').
Aanvullende informatie zal worden gegeven in de FAQ's die in elk forum (en subforum) centraal komen te staan. Hierin staan de regels en richtlijnen van het betreffende forum.

En verder?
We hebben toffe skins die je kunt selecteren in je profiel! De 'Dilber MC (Multi Color)' kent meerdere kleurtjes die je rechts onderin de informatiebalkdingeswaarinjeavatarverschijnt kunt selecteren! Probeer ze allemaal uit!

Enkele woorden zijn 'gecensureerd' om onduidelijke duistere redenen. Bijvoorbeeld: 'd o w n l 0 a d e n' Verzamel ze allemaal :D!

In het nieuws&regels forum zullen zeer binnenkort de huisregels e.d. worden gepost. Nogmaals: tot die tijd moeten jullie je netjes gedragen. Wij admins hebben het recht iedereen zomaar te bannen totdat er een handleiding op papier staat  ::devlish:: Zonder opgave van reden! Naja, dat valt wel mee natuurlijk. Maar houd je in dus.  ::hypokriet::

Veel plezier op het nieuwe forum!
Haro (en de andere admin Mikomi met toffe Bob Marley avatar)

« Laatst bewerkt op: juni 06, 2007, 03:12:32 pm door Mikomi »
Gelogd

Met dank aan het oneindige talent van Petra aka Pet-Pet.
Pagina's: [1]   Omhoog