
Omdat het kan.

Lekker wokken, onbeperkt eten en drinken.. Wat willen we nog meer? (sushi? dat kan, is er ook!)
Wokken is een eeuwen oude Chinese kooktraditie. Al meer dan 2000 jaar geleden kocht men op de markt verschillende levensmiddelen om die direct te wokken. Door de korte bereidingstijd van het wokken blijven vitamines, smaak, structuur en geur optimaal bewaard.
U neemt een bord bij het wokbuffet en maakt een keuze uit de talloze rauwe ingrediënten. Deze overhandigt u aan de kok die het vervolgens bereidt en vraagt welke saus u er bij wilt. Deze staan op het informatiebord bij de koks.
- Zoet zure saus
- Haw yu saus (zacht naturel)
- Ketjap saus
- Kon po saus (licht pikant)
- Tausi saus (zwarte bonen)
- Knoflook saus
- kerrie saus
- Sichuan saus (zeer pikant)
Geniet van de spetterende wokshow en neem uw bord in ontvangst. Loop vervolgens langs het warme buffet en vul uw gerechten aan.
Naast het wokken hebben wij ook een Japanse teppanyaki bakplaat. Kies uw teppanyaki ingrediënten zoals diverse spiesjes, ossenhaas, lamskarbonade en zalm of wat het verse seizoen biedt.
De prijs is
26 euro voor 3 uur lang wokken. (er was geen groepskorting mogelijk)
Hier zit bij in:
-Voorgerechten
- Soepen
- Sushi buffet
- Warme en koude buffetten
- Onbeperkt wokken
- Dessert buffet
- Vruchten buffet
- Frisdranken, bier en wijn
- Koffie en thee
Tsingtao bier is inbegrepen bij de prijs maar op=op.. (lame)
Datum: dinsdag 10 september
Locatie: Boumaboulevard 117
(Euroborgstadion)
Tijdstip: Rond
19:00 beginnen
Wie zijn er bij: (Onder voorbehoud)
Warcow
FSX
ElektroNeko
Softijshamster
Vincent01NL
Pbprimo (waarschijnlijk afwezig)
Marian
Sandertheotaku
Teselroy
Cerbus
Bluedemon




Foto van de vorige meeting bij een restaurant (Okami, Groningen):
