Naais uut 't noorden

Lees hier de laatste 'nijgies' van het BAGGER-team.

Update van de agenda pagina

Om het gebruik van de website te stimuleren is de agenda flink aangepakt. Het kan soms best lastig zijn om alle geplande meetings en conventies bij te houden die op 't forum worden aangekondigd.

Vanaf nu kun je direct in het menu zien of er iets gepland staat. Dit wordt namelijk aangeven met een klein icoontje in de menubalk, met daarin het aantal nieuwe evenementen die gepland staan voor de komende tijd. Op deze manier kun je in één oogopslag zien wat er allemaal staat te gebeuren. Lijkt ons best handig. :-)

Wil je zelf een meeting organiseren of heb je een tip voor ons, dan kan je hiervoor een topic aanmaken op ons forum: BAGGER Meetings & events. Wij zullen dan jouw meeting op de agenda plaatsen.

Bericht geplaatst door c4ke op 30-6-2013.

Algemene Ledenvergadering op 24 maart 2013

Het is weer tijd voor een ALV om te bepalen welke richting we de komende tijd gaan aanhouden. Op 24 maart komen we om 13:00 uur in Groningen bij elkaar. Hier kun je meestemmen om te beïnvloeden wat de vereniging het komende jaar gaat doen.

De volgende punten zullen onder andere besproken worden:

  • - Evaluatie Dorofest 2013
  • - Financieel jaarverslag
  • - Promotie

Als je er bij wilt zijn, moet je wel lid zijn van de vereniging. Dat kan via de volgende link:

http://www.baggeranime.nl/word-lid/

Door lid te worden van BAGGER krijg je niet alleen inbreng in de planning en organisatie van onze vereniging, maar je krijgt ook kortingen op allerlei events die door BAGGER worden georganiseerd. En lidmaatschap voor een heel jaar kost maar € 20,-! Dus laat deze kans niet liggen om onze vereniging nog een stukje mooier, leuker, gezelliger, succesvoller, boerser en/of kawaii-er te maken!

Bericht geplaatst door Nienke de Ruiter op 14-3-2013.

Dorofest 2013 geslaagd!

Met op zaterdag een piek van bijna 80 bezoekers was Dorofest erg geslaagd! En daarvoor willen we alle bezoekers graag bedanken! Door jullie enthousiasme was het reuze gezellig! Had je toch op of aanmerkingen of wil je juist laten weten wat je wel heel leuk vond, laat het ons dan weten op info@baggeranime.nl.

Foto's van Dorofest 2013 kun je vinden op de volgende pagina:

http://www.baggeranime.nl/gallery/2013-dorofest

Wil de op de hoogte gehouden van toekomstige meets en events van BAGGER? Volg ons dan op Twitter, of vind ons leuk op Facebook. Wil je zelf mee praten over anime, manga, koetjes en kalfjes? Meld je dan snel aan op ons forum!

Bericht geplaatst door Nienke de Ruiter op 11-3-2013.